Σχετικά με εμάς

 

Η VISION INSURANCE σε συνεργασία με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους οπαδούς της ομάδας. Τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνουν οι οπαδοί.

Η VISION INSURANCE με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης σε συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς πιστοποιημένους και εγκεκριμένους απο τις εποπτικές αρχές. Η στελέχωση της εταιρίας αποτελείται από έμπειρα και εξιδεικευμένα στελέχη με πολυετή πείρα και προϋπηρεσία στον κλάδο των ασφαλειών.

Το όνομα VISION INSURANCE αποκαλύπτει το όραμα του πρόεδρου/διευθύνων συμβούλου Γιάννης Στογιαννίδη και του γενικού διευθυντή Αθανασίου Ζούντα να δημιουργούν ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων με ξεκάθαρες λύσεις και να συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες με φερεγγυότητα και ποιότητα υπηρεσιών.

Η συνεργασία με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει δημιουργήσει μια σειρα με ασφαλιστικά πακέτα διάθεσιμα στο paokinsurance.gr και μέσω επιλεγμένων ασφαλιστών πρακτόρων.

Τρόποι επικοινωνίας:
τηλέφωνο: 23820 41926/2310 241926
email: info@paokinsurace.gr

Σχετικά με το PAOK INSURANCE
Γρήγοροι σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Ακολουθείστε μας

Το PAOK INSURANCE είναι μία συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη VISION INSURANCE με σκοπό να προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα στους οπαδούς της ομάδας μας

info@paokinsurance.gr
Γαλατάδες, Κρύα Βρύση, 58300, ΠΕΛΛΑΣ
Τηλ: 23820 41926